НЕМ'ЯТИЙ В. Вірність: З історії боротьби трудящих Миколаївської області проти фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни (1941–1944 pp.). – Одеса: Маяк, 1973 - Яркін , М.П. (Український історичний журнал, 2025)
.