Як бог став дияволом, або Який суспільний лад був у Радянському Союзі? Рец. на кн.: Кульчицький С. Ленінська система влади і власності в окупованій Україні. 1917—1923. Відп. ред. В. Смолій. НАН України. Інститут історії України. Київ: Академперіодика, 202: Рец. на кн. - Здоров, Андрій (Український історичний журнал, 2025)
Рец. на кн.