КИСІЛЕВСЬКИЙ О.М. На сталевих магістралях: Партійна робота на залізничному транспорті УРСР у роки четвертої п'ятирічки (1946–1950). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1972 - Овсій , I.О. (Український історичний журнал, 2025)
.