ШВИДАК О.М. Інтернаціональна єдність трудящих Західної України і Польщі у революційно-визвольній боротьбі (1929–1939 рр.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1972 - Івасюта , М.К.; Сардачук , П.Л. (Український історичний журнал, 2025)
.