Про діяльність КП України по дальшому піднесенню культурного рівня колгоспного селянства в 1959–1965 pp.: (На матеріалах Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей) - Бортнічук, М.Т.; Ліскун, Є.І. (Український історичний журнал, 2025)
.