В організаційному комітеті по підготовці і проведенню Всесоюзної наукової конференції "Про досвід написання історії міст і сіл, фабрик і заводів, колгоспів і радгоспів СРСР" - ПЄТУХОВ , М.Я. (Український історичний журнал, 2025)
.