ХОНІГСМАН Я.С. Проникнення іноземного капіталу в економіку Західної України в епоху імперіалізму (до 1918 p.). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1971 - Кравець , М.М. (Український історичний журнал, 2025)
.