НАГОРНА Л. Проти сучасної буржуазної і буржуазно-націоналістичної фальсифікації історії Жовтня на Україні. – К.: Політвидав України, 1971 - Матвійчук , М.М.; Мусієнко, В.В. (Український історичний журнал, 2025)
.