САФОНОВА Є.В. Ідейно-виховна робота Комуністичної партії серед трудящих визволених районів України в роки Великої Вітчизняної війни (1943–1945 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1971 - Черниш , Й.Д.; Кипаренко , В.Г. (Український історичний журнал, 2025)
.