Діяльність партійних організацій України по комуністичному вихованню учнівської молоді середніх спеціальних учбових закладів у 1956–1961 pp.: (За матеріалами Київської, Харківської і Дніпропетровської областей) - ПРОХОРОВ, Д.А. (Український історичний журнал, 2025)
.