Комуністична партія України на чолі боротьби працівників сільського господарства за мобілізацію продовольчих ресурсів для фронту і тилу - ДАНИЛЮК , М.З.; СІКОРСЬКИЙ, В.Б. (Український історичний журнал, 2025)
.