ЧЕРНИШ М.А. Обласна партійна організація в боротьбі за індустріалізацію м. Львова (1939–1955). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1969 - Ковалєвський , В.П.; Панібудьласка , В.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.