СТЕЛЯ Б.І. Виховання нової людини – справа партійна: / З досвіду роботи парторганізацій по комуністичному вихованню працівників промисловості України (1956–1965 pp.). – К.:,Вид-во Київ. ун-ту, 1970 - Столяренко , В.П.; Серіщев , Я.М. (Український історичний журнал, 2025)
.