ШЕВЧУК В.П. На вирішальному напрямі: Комуністична партія України в боротьбі за науково-технічний прогрес у важкій промисловості (1959–1965 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1970 - Ястремський , І.С.; Гайдуков, Л.Ф.; Остафійчук , В.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.