На роздоріжжі контекстів: про досвід презентації у США та Франції усноісторичних досліджень російсько-української війни - Маховська, Світлана (Український історичний журнал, 2025)
На роздоріжжі контекстів: про досвід презентації у США та Франції усноісторичних досліджень російсько-української війни