Міжнародна наукова конференція "На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам’ять" - Добржанський, О.; Христан, Н. (Український історичний журнал, 2025)
Міжнародна наукова конференція "На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам’ять"