Революція, яка відбулася деінде. Рец. на кн.: Сокирко O. Козацький Марс. Держава та військо Козацького Гетьманату в добу Мілітарної революції, 1648—1764. Київ: Темпора, 2023. 912 с.. - C. 264.: Рец. на кн. - Галь, Богдан (Український історичний журнал, 2025)
Революція, яка відбулася деінде. Рец. на кн.: Сокирко O. Козацький Марс. Держава та військо Козацького Гетьманату в добу Мілітарної революції, 1648—1764. Київ: Темпора, 2023. 912 с.