Оптимістичний погляд на трансформацію історичної науки у сучасній Україні. Рец. на кн.: Калакура Я. Українська історіографія на переломі: від методологічного монізму до європейських орієнтирів. Київ: ВПЦ "Київський університет", 2022. 464 с.: Рец. на кн. - Масненко, Віталій (Український історичний журнал, 2025)
Оптимістичний погляд на трансформацію історичної науки у сучасній Україні. Рец. на кн.: Калакура Я. Українська історіографія на переломі: від методологічного монізму до європейських орієнтирів. Київ: ВПЦ "Київський університет", 2022. 464 с.