КІЗЧЕНКО А.Ф. Напередодні трагедії: (З іст. зовнішньої політики Чехословаччини, трав. 1935 р. – берез. 1938 р.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1971.. - Гранчак, І.М. (Український історичний журнал, 2025)
.