Комуністична партія в боротьбі за зміцнення єдності фронту і тилу в роки Великої Вітчизняної війни (на матеріалах українських фронтів) - МІЩЕНКО , Г.П.; МІНГАЗУТДІНОВ, А.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.