ПЕТРЕНКО B.C. Село на шляхах піднесення: Зміни в складі, умовах праці і житті колгоспного селянства Української РСР (1951–1969 pp.). – К.: Наук. думка, 1970.. - Березовчук, М.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.