ГОРОВСЬКИЙ Ф. Соціально-політичні основи розквіту та зближення соціалістичних націй в СРСР: (На матеріалах УРСР). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1968 - Дзюбко , І.С.; Лопаєва , Д.Т. (Український історичний журнал, 2025)
.