БРУЗ B.C. Боротьба CРСP за створення системи колективної безпеки в Європі і політика західних держав (1933–1935 рр.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1969 - Стрельський , В.І.; Кізченко , А.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.