ЦВІЛЮК _. Народжена в підпіллі: Більшовицька преса півдня України в період іноземної інтервенції та громадянської війни (1918 – лютий 1920). – Одеса: Маяк, 1968 - Симоненко , Р.Г. (Український історичний журнал, 2025)
.