НАУЛКО В.І. Карта сучасного етнічного складу населення Української РСР: Масштаб 1:1,5 млн. Додаток: "Географічне розміщення народів УРСР". – К., 1966 - Приходьмо , М.П. (Український історичний журнал, 2025)
.