ТЕРЛЕЦЬКИЙ В.М. Ради депутатів трудящих Української РСР в період завершення будівництва соціалізму (1938–1958 pp.). – К.: Наук. думка, 1966 - Супруненко , М.І.; Стоян , П.К.; Шевчук , Г.М. (Український історичний журнал, 2025)
.