ГОРAK В.В. Досвід мас – на службу комунізму: Організаторська робота партії в галузі пропаганди і впровадження передового досвіду в сільськогосподарському виробництві України між XX і ХХІІІ з'їздами КПРС. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1966. - Кожукало, І.П. (Український історичний журнал, 2025)
.