С.А.Подолинський у революційно-народницькому русі 70-х ХІХ ст. /З неопублікованого листування С.А.Подолинського а секретарем редакції журналу "Вперед!" В.М.Смирновим/ - РУДЬКО , М.П. (Український історичний журнал, 2025)
.