Восстание 1863. Русско-польские революционные связи, т. І, ІІ М., 1963. Суспільно-політичний рух на Україні в 1856-1862 рр. Суспільно-політичний рух на Україні в 1863-1864 рр. К., 1964 - Барабой , А.З. (Український історичний журнал, 2025)
.