Досвід роботи партійних організацій України по підвищенню ідейно-політичного і культурно-технічного рівня трудящих у період розгорнутого будівництва комунізму. Міжвідомчий науковий збірник, вип. 2. К.,1965 - Шевчук , В.П. (Український історичний журнал, 2025)
.