Виправити історичну неточність. (В "Истории Великой Отечественной войны 1941-1945 гг.). М., 1962 (щодо дій партизанського з’єднання в Корсунь-Шевченківській операції) - ХИЛЬЦОВ , О.П. (Український історичний журнал, 2025)
.