За волю народну. (Боротьба трудящих Ровенщини за соціальне і національне визволення та возз’єднання з Радянською Україною). 1921 - 1939. Документи і матеріали. Львів, 1964 - Ростикус , Р.П. (Український історичний журнал, 2025)
.