Мовознавство. Наукові записки Інституту мовознавства АН УРСР, т.ХІV, К., 1957. 1957 3 147 147-149 Р Лукаш М.Ф. Тувабєв В.І. МОГИЛЕВСКИЙ Б. Артем /Федор Сергеев/. М., 1960. 1961 6 132 132-136 Р Саженюк Н. МОИСЕЕВ О.В. Великая битва на Днепре. Идейно-поли - ., (Український історичний журнал, 2025)
.