Боротьба комуністичного підпілля концтабору Бухенвальд за підготовку й проведення збройного повстання (До 20-річчя з дня повстання) - ОСТАПЕНКО , Ф.П.; ЛЕМЕЩУК , М.М. (Український історичний журнал, 2025)
.