Більше уваги картам у підручниках з історії. (3 приводу кн.: В.Дядиченко, Ф.Лось и В.Спицкий. История Украинской ССР. Учебник для 7-8 классов. К., 1964) - КЕЧЕДЖІ , Д.Н. (Український історичний журнал, 2025)
.