ШЕКЕРА І.М, Міжнародні зв’язки Київської Русі, З історії зовнішньої політики Русі в. період утворення і зміцнення Древньоруської держави в VІІ-Х ст. К., 1963" | - Кулаковський , В.М.; Фененко , М.В. (Український історичний журнал, 2025)
.