II Міжнародний конгрес "Історична спільнота чотирьох народів — спадщина ідеї і перспективи на майбутнє" - Ковалевська, Ольга (Український історичний журнал, 2024)
II Міжнародний конгрес "Історична спільнота чотирьох народів — спадщина ідеї і перспективи на майбутнє"