"На зорі новітньої історичної доби…": Інтерв’ю головного редактора "Українського історичного журналу" академіка НАН України В. Смолія (записав і підготував до друку О. Ясь) - Ясь, Олексій (Український історичний журнал, 2024)
"На зорі новітньої історичної доби…": Інтерв’ю головного редактора "Українського історичного журналу" академіка НАН України В. Смолія (записав і підготував до друку О. Ясь)