Наукові форуми в Кам’янець-Подільському центрі наукових гуманітарних студій - Філінюк, Анатолій; Глушковецький, Анатолій; Комарніцький, Олексанр (Український історичний журнал, 2020)
Наукові форуми в Кам’янець-Подільському центрі наукових гуманітарних студій