Міжнародна наукова e-конференція "Союз Пілсудського – Петлюри з погляду століття" - Корольов, Геннадій; Скальський, Віталій (Український історичний журнал, 2020)
Міжнародна наукова e-конференція "Союз Пілсудського – Петлюри з погляду століття"