Склокін В. Російська імперія і Слобідська Україна у другій половині ХVIII ст.: просвічений абсолютизм, імперська інтеграція, локальне суспільство: Рец. на кн. - Шандра, Валентина (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн.