IV Міжнародний науковий e-конґрес "Історія та значення ортодоксальної / православної церкви у Східній Європі" - Бачинська, Олена; Каюк, Світлана; Кульчинський, Олесь (Український історичний журнал, 2020)
IV Міжнародний науковий e-конґрес "Історія та значення ортодоксальної / православної церкви у Східній Європі"