Союз Петлюри – Пілсудського: відзначення 100-річчя в Україні та Польщі - Литвин, Микола; Хахула, Любомир (Український історичний журнал, 2020)
Союз Петлюри – Пілсудського: відзначення 100-річчя в Україні та Польщі