Гирич І. В’ячеслав Липинський: хлібороб і жовнір (Співвідношення демократичного і консервативного в його історіософії): Рец. на кн. - Тельвак, Віталій (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн. Гирич І. В’ячеслав Липинський: хлібороб і жовнір (Співвідношення демократичного і консервативного в його історіософії)