Ціборовська-Римарович І. Друкарня Бердичівського монастиря босих кармелітів: історія та видавнича діяльність: 1758–1844: Рец. на кн. - Войцехівська, Ірина; Іваницька, Лілія (Український історичний журнал, 2021)
Рец. на кн.