КОВАЛЕВСЬКИЙ Б. Могутня сила побудови комунізму (Зміцнення союзу робітничого класу 1 колгоспного селянства в період розгорнутого комуністичного будівництва). К., 1962 - Ганжа , І.Х.; Ганжа , Л.М. (Український історичний журнал, 2024)
.