Шляхом Жовтня. Боротьба трудящих Закарпаття за соціальне і національне визволення, за возз’єднання з Радянською Україною. Збірник документів, т.ІІ (І924-1929 рр.). Ужгород, 1961 - Пруниця , Ю.; Xланта , О.В. (Український історичний журнал, 2024)
.