КОВАЛЕНКО М.М. і КІПЕРМАН Ш.Т. Вивчення питань миролюбної зовнішньої політики Радянського Союзу в середній школі. Методичний посібник. (З досвіду роботи). К.,1961 - Скрипкін, І. (Український історичний журнал, 2024)
.