Розвиток нових форм змагання в період розгорнутого будівництва комунізму (На матеріалах металургійної та гірничої промисловості Дніпропетровського економічного району) - ШАРАПА , П.М.; ВАСИЛЬЧЕНКО , П.Д. (Український історичний журнал, 2024)
.