ЗАШКІЛЬНЯК А.С. Розробка В.І.Леніним практики марксистської партії напередодні революції 1095-1907 рр. Львів, І959 - Мельник , К.; Чухрій , П.Г.; Коломійчук , Т.В. (Український історичний журнал, 2024)
.